• Met het "Parc Naturel Hautes Fagnes Eifel", gelegen in het hart van het uitgestrekte landschap van de Hoge Venen nabij de Botrange, zitten we goed om op Wapenstilstandsdag een gezonde, mooie en stevige Ardennen wandeling te maken!
  • 11 november 2018
  • Luik
  • €12

Video

Info

Met het “Parc Naturel Hautes Fagnes Eifel”, gelegen in het hart van het uitgestrekte landschap van de Hoge Venen, zitten we goed om op Wapenstilstandsdag een gezonde, mooie en stevige Ardennen wandeling te maken!

Een dagje ontstressen en stoom aflaten in één van de grootste natuurgebieden van België nabij de Botrange. Ook de kids zijn van harte welkom. Zij kunnen hun trouwens voor en/of na de wandeling extra uitleven in ’t speeltuintje.


EXTRA INFO

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een prachtige wandeling van te maken om de batterijen weer volledig op te laden. Stevige stapschoenen zullen dus zeker geen overbodige luxe zijn! Denk ook zeker aan aangepaste kledij afhankelijk van de weersomstandigheden.


EXTRA INFO

We bieden een basiswandeling van 5 km aan. Desgewenst kan je er naar hartenlust nog een lus van 2,5 km of zelfs 7 km aan vastknopen.

Elke deelnemer is verzekerd (persoonlijke ongevallen + medische kosten)

Locatie :

Parking “Signal de Botrange”
Route de Botrange, 133
B-4950 Waimes

 

 

 

Na inschrijving en betaling op het platform van de eventorganisator is er geen mogelijkheid meer tot annuleren en je inschrijvingsgeld te recupereren. Vanaf inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de eventorganisator. Kijk voor alle zekerheid op de website van het sportevent zelf, mogelijk biedt de organisator toch opties tot annuleren aan.