• Eén van de mooiste wandelingen in de Ardennen! Het traject leidt wandelaars langsheen de Ninglinspo, een klein bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille. Een must voor iedere wandelaar!
  • 20 oktober 2019
  • Luik
  • €12 (of jouw 'Company Deal')

Video

Info

Eén van de mooiste wandelingen in de Ardennen! Het traject leidt wandelaars langsheen de Ninglinspo, een klein bergriviertje in de provincie Luik, doorheen het prachtig groene heuvellandschap rond Aywaille. Een must voor iedere wandelaar!

Een dagje ontstressen en stoom aflaten in een adembenemende natuur, heerlijk toch! Ook de kids zijn van harte welkom, ideaal om te ravotten en er zijn meer dan genoeg toffe plekken om dammen te bouwen.


EXTRA INFO

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een prachtige wandeling van te maken om de batterijen weer volledig op te laden. Stevige stapschoenen zullen dus zeker geen overbodige luxe zijn! Denk ook zeker aan aangepaste kledij afhankelijk van de weersomstandigheden.

Opgelet : de wandeling is best uitdagend, dus voor heel jonge kinderen is deze niet geschikt, en zeker niet voor buggy’s!


EXTRA INFO

De wandeling (met de blauwe rechthoekjes) is 6 km, maar neemt, omwille van het vele stijgen en dalen, toch ruim 2,5 uur in beslag.

Elke deelnemer is verzekerd (persoonlijke ongevallen + medische kosten)


EXTRA INFO

Locatie :

Het vertrekpunt voor de wandeling van de Ninglinspo is een parking langsheen de weg tussen Remouchamps en Stoumont, in een dorpje genaamd Sedoz (tevens de naam van de straat). Het is even zoeken, maar om het gemakkelijk te maken, zie hier de GPS-coördinaten: 50.468609,5.74354.

 

Organisatie :

Sportpromo vzw
Stationsstraat 147
3570 Alken

info@sportpromo.be

 

Na inschrijving en betaling op het platform van de eventorganisator is er geen mogelijkheid meer tot annuleren en je inschrijvingsgeld te recupereren. Vanaf inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de eventorganisator. Kijk voor alle zekerheid op de website van het sportevent zelf, mogelijk biedt de organisator toch opties tot annuleren aan.