• De Belgian Cycling Happening is meer dan een nationale bijeenkomst voor recreatieve wielersporters. Ook familie en vrienden zijn in Eeklo van harte welkom op het grote wielerfeest aan het slot van het zomerseizoen.
  • 23 september 2018
  • Eeklo
  • 7 €
Info

De Belgian Cycling Happening is meer dan een nationale bijeenkomst voor recreatieve wielersporters. Ook familie en vrienden zijn in Eeklo van harte welkom op het grote wielerfeest aan het slot van het zomerseizoen.


EXTRA INFO

Of je nu een competitieve fietser bent met een groot aantal kilometers op de teller of een eerder het recreatieve type, voor ieder is er wat wils op de Belgian Cycling Happening. Het belangrijkste die dag is het genieten van fiets en parcours!


EXTRA INFO

Afstand : 25 km – 50 km – 80 km – 120 km
Tijdsregistratie : nee

Programma :

  • 120 km : vrije start tussen 8u00 en 10u00
  • 25 km – 50 km – 80 km : vrije start tussen 8u00 en 11u00

EXTRA INFO

Locatie :

Start & finish :

Evenementenhal Sporthal Eeklo
B.L. Pussemierstraat
9900 Eeklo


EXTRA INFO

Dit event is toegankelijk om deel te nemen voor mensen in een rolstoel. Op deze manier kan iedereen genieten van het prachtige parcours. Voor meer informatie kan je steeds de event organisator contacteren.


Wielercomité Eeklo vzw
President Filip Bruneel

filip.bruneel4@telenet.be

Organisatie :

Wielercomité Eeklo vzw
Voorzitter Filip Bruneel

filip.bruneel4@telenet.be


Volg het event op de voet :

Website    Facebook    Instagram    Twitter

 

 

Na inschrijving en betaling op het platform van de eventorganisator is er geen mogelijkheid meer tot annuleren en je inschrijvingsgeld te recupereren. Vanaf inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de eventorganisator. Kijk voor alle zekerheid op de website van het sportevent zelf, mogelijk biedt de organisator toch opties tot annuleren aan.