• Een dag in het teken van de moeders! Een ideaal moment om samen met hen langs het geweldige Koloniënpaleis, AfricaMuseum en Zoniënwoud te wandelen of te fietsen!
  • 12 mei 2019
  • Tervuren
  • €20 (of jouw 'Company Deal')

Video

Info

Een dag in het teken van de moeders! Een ideaal moment om samen met hen langs het geweldige Koloniënpaleis, AfricaMuseum en Zoniënwoud te wandelen of te fietsen!

Prachtige tuinen, gebouwen en een groots bosgebied dat op amper 10 kilometer van de Grote Markt van Brussel ligt! Een sportief en gezond dagje in onze ‘groene’ hoofdstad dus!

Het uitgestrekte Zoniënwoud verenigt de drie gewesten in ons land, is wel 4.421 hectare groot, bezit bomen die meer dan 200 jaar tellen en is een thuis voor vele dieren. Fiets en wandel  tussen de statige beukenbomen en je vergeet bijna dat het drukke Brussel vlakbij is.


Binnenkort meer praktische info.

Zorg alleszins voor een paar fitte fiets -of wandelbenen en voor de fietsers een juiste afstelling van je fiets of e-bike. Denk ook zeker aan aangepaste kledij bij eventueel voorspelde regenbuien. Op naar een heerlijke tocht!

We voorzien een wandeltocht van 5 km en een korte fietstocht van 10 km.

Elke deelnemer is verzekerd (persoonlijke ongevallen + medische kosten)


Binnenkort meer praktische info!

Uitvalsbasis event :

Koloniënpaleis
Paleizenlaan
3080 Tervuren

Dit event is toegankelijk om deel te nemen voor mensen in een rolstoel. Op deze manier kan iedereen genieten van het prachtige groene parcours.

Organisatie :

Sportpromo vzw
Stationsstraat 147
3570 Alken

info@sportpromo.be

Na inschrijving en betaling op het platform van de event organisator is er geen mogelijkheid meer tot annuleren en je inschrijvingsgeld te recupereren. Vanaf inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de event organisator.

Kijk voor alle zekerheid op de website van het sport event zelf, mogelijk biedt de organisator toch opties tot annuleren aan.